התקפי סחרחורות / תחושת שיוט 3 שנים

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

02/08/2021 | 23:57 | מאת: נועם

שלוש שנים שאני סובלת מהתקפים של סחרחורות. לאחרונה זה ממש חזק. אין לי יציבות לא יכולה ללכת ללא תמיכה . מרגישה שהכל מסביבי זז כמו שיוט כנו רעידת אדמה. עשיתי בדיקות דם, צילום לראש, בדיקת שמיעה , vhit הכל תקין. שלחו אותי לפיזיותרפיה וסטיבולרית לא עזר לי. נתנו לי כדורים כמו - מודל ובטהיסטין לא עזר.. האם כדורים הומאופטים כמו -" ורטיגו הייל " יעזרו ? והאם יש משהו שיכול לעזור לי אני ממש לא מתפקדת ואני בת 30 וזה לא הגיוני.

מניסיוני, טיפול הומאופתי לא מסייע לסחרחורת. לגבי טיפול נוסף: כדי להחליט על כך צריך לבדוק אותך.

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)