סחורות חזקות עם אפיון ורטיגו

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

01/08/2021 | 16:11 | מאת: חי

אשתי 32 סבלה מסחרחורות חזקות מאוד, עד כדי אי יכולת לקום לדבר לאכול וכדו', במיון הבחנו שמדובר בורטיגו, טופלה בסטרואידים ונוזלים וקצת התאוששה, אח"ז כמה ימים עדיין עם ראש כבד ותחושה לא טובה לקחה בטיסטין 4 ימים עם קצת השפעה האם כדאי או נצרך לעשות סי טי?? תודה

נשמע שלאשתך היה מצב המכונה Vestibular Neuritis - ירידה פיתאומית בתיפקוד איבר שיווי המשקל. התלונות שאתה מתאר יכולות הופיע אחרי מצב שכזה. בדר"כ אין צורך לבצע CT. מומלץ כמובן המשך מעקב של רופא אאג.

02/08/2021 | 13:19 | מאת: חי

תודה ד"ר יהב אורון, בדיוק זה ההבחנה של הבית חולים אבל השאלה היא 1. האם יש ענין להמשיך עם בטיסטין או שאין בזה תועלת יצוין שהיא מניקה (תינוק 4 חודשים), 2. תוך כמה זמן הגוף חוזר לעצמו, ושוב תודה וכן תודה על כל הפורום הנפלא הזה

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)