סחרחורת תנוחית אצל ילדה בת 12

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

30/07/2021 | 23:10 | מאת: דפנה

הבת שלי בת 12 היתה בלונה פארק ולילה לאחר מכן התעוררה לפנות בוקר עם סחרחורת וזה חזר 3 פעמים עם שינוי תנוחה ובליווי בחילה קלה. במהלך היום היה בסדר. השאלה שלי האם יכולה להיות תזוזת קריסטלים אחרי מתקני אקסטרים בלונה פארק (היא עלתה על כאלה) והאם יש bppv לילדים? מה היית ממליץ לעשות? תודה רבה.

BPPV יכול להופיע בילדים ויתכן שזה אכן המצב אצל ביתך, אך ההמלצה היא כמובן להגיע לבדיקה של רופא אאג. רק כך אפשר לאבחן ולטפל כראוי.

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)