רעש של רוח באוזן ימין

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

30/07/2021 | 11:04 | מאת: יוסי

ד״ר אורון שלום, אני מרגיש מזה מס׳ חודשים רעשים של רוח (מעין רשרושים) בקצב לא אחיד באוזן ימין. תחילה שביקרתי אצל רופא אאג הוא הוציא לי שערה מהאוזן אך הדבר המשיך, ביקרתי שוב אצל רופא אאג ואמר שיש לי נוזלים באוזניים, לקחתי סטרונאז לחודש ימים אך הרעש עדיין ממשיך. מציין שהרעש קורה בעיקר בתנוחות מסוימות של הראש, כגון שכיבה על אוזן שמאל (כשאוזן ימין חשופה) או כשאני מתכופף/מטה את הראש קדימה, אשמח לעזרתך!

יכול להיות שמקור הבעייה בתעלה המחברת בין האוזן לאף, דבר שאפשר לאבחן בין היתר באמצעות בדיקה גופנית. אשמח לעזור, כמובן. אתה מוזמן למירפאה לבדיקה.

12/04/2023 | 11:28 | מאת: מיה

היי, אני חווה דבר זהה בדיוק לצה שמתואר פה. האם אתם יודעים היום מה היה מקור הבעיה? אשמח מאוד לדעת. תודה רבה

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)