הרגשת שיוט אחרי חשיפה לרעש

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

27/07/2021 | 21:13 | מאת: אנונימית

שלום, כשאני במועדון או בחתונה, אם אני מתקרבת לרמקולים אני מרגישה תחושת שיוט ? האם זה יכול להיות קשור לחולשת מבוך ( 40%) צד ימין?? או קשור למיגרנה ?? תודה

27/07/2021 | 21:15 | מאת: אנונימית

שכחתי לציין שפעם הייתי בחתונה ולא הרגשתי שיוט תוך כדי המוסיקה, פתאום הייתה הפסקה הרגשתי מין סחרחורת לשניות?

חולשת מבוך או מיגרנה לא גורמות לכך. יש אנשים שחווים אי נוחות דמויית שיוט בחשיפה לרעש חזק, אך מומלץ לוודא שאין הפרעה נוספת באוזן הפנימית שיכולה לגרום לכך, דוגמת חיבור לא תקין בין חלקים באוזן - מצב המכונה "חלון שלישי". כדאי להגיע לבדיקת רופא אאג.

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)