טינטון ובדיקת ברה- שאלה

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

19/07/2021 | 17:28 | מאת: שרון

בת 46. סובלת כמעט חודש מצליל בלתי פוסק. התחיל בשתי האזניים ובשבוע האחרון בעיקר באוזן ימין. כמו שריקה 24 שעות בלי הפסקה. בבדיקת שמיעה נמצאה ליקוי די צדדי סימטרי בתדרים הגבוהים ובבדיקת הbera פער ב btt של 0.33 ובזמן ההולכה n3-n5. הופניתי ל mri. אני לחוצה מאוד מחשש לגידול. האם יכולות להיות סיבות נוספות לפער בין האזניים בבדיקת הbera?

לרוב אין משמעות לממצא הזה בבדיקה. אני מציע לחכות לתוצאת בדיקת ה-MRI ולא להלחץ.

20/07/2021 | 07:00 | מאת: שרון

תודה!!

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)