סחרחורות ותחושת שיוט מתמשכים.נמצאה חולשה במבוך אוזן ימין

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

10/07/2021 | 16:28 | מאת: דודו

מזה כשנתיים סובל קשות משיוט וסחרחורת בעיקר בהליכה וסיבוב.נמצאה חולשה במבוך ימני קבלתי בהתחלה דיזותיאזיד למשך חודשים רבים שלא עזרו לאחר פיזיתרפיות רבות מאד. כשלא עזר קבלתי בטהיסטין שני כדורים בוקר ושניים ערב.נאמר לי לא להפסיק לקחת שנה ומעלה באופן קבוע. אני ממשיך בסבלנות אך כבר על סף יאוש והסבל נורא ואיום.האם יש פתרון בהתערבות כירורגית או רפואית. מחפש הצלה ממשית בהקדם.איני יכול יותר לסבול במיוחד שבחצי שנה אחרונה נוסף טינטון באוזן ימין

ערב טוב, יתכן ויש אפשרויות טיפול נוספות אך צריך להבין מה מצב האוזן מבחינת תיפקוד ומה האבחנה: אם למשל מדובר במחלת מנייר או בחולשת מבוך מבודדת. אתה מוזמן למירפאה להערכה.

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)