התקף מנייר באוזן השמאלית

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

02/07/2021 | 10:20 | מאת: שירן

שלום רב אני סובלת ממחלת מנייר באוזן שמאלית כ5 שנים עם התקפים והפוגות בשנת 2017 עברתי טיפול בגנטמיצין לאוזן השמאלית. מדי פעם מרגישה גם סימפטומים בימין אך לא אובחנתי במנייר דו צדדי אך גם לא שללו אפשרות. כעת אני בהתקף קשה שכולל בעיקר אטימות חזקה משמאל, טנטון חזק, שמיעה כפולה חוסר יציבות קל בהליכה האם לפנות לבדיקה? האם לחכות שיגמר ההתקף? ההתקף משלשום בלילה ממש אובדת עצות מה לעשות

אני ממליץ לך לפנות לטיפול רפואי זמין. לא ניתן לאבחן באמצעות התכתבות בפורום אם מדובר באירוע של מחלת מנייר או במצב רפואי אחר.

02/07/2021 | 10:55 | מאת: שירן

זו הרגשה מוכרת כך נראה כל התקף שלי השאלה אם לחכות שיחלוף או שיש טעם ללכת לבדיקה ושיתנו לי טיפול להתקף החריף? תודה רבה על תשובתך

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)