סחרחורת אחרי שטיפה של האוזן

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

22/06/2021 | 15:41 | מאת: חיטל

דוקטור שלטם בביקור אצל א.א.ג התלוננתי על כאב באוזן שמאל הרופא בדק וטען שיש שעווה קלה והחליט לכשות שטיפה באוזן. כשקמתי היה לי סחרחורות חזקות שנמשכות עד עכשיו. כבר יו יים אני ממש חוששת שנגרם לי נזק ארוך טווח לאוזן. האם סחרחורת זאת תופעת לואי של שחרור פקק?? אשמח מאוד לעצתך

ניקוי אוזן היא פעולה שלאחריה יש שמרגישים סחרחורת אך ברוב המוחלט של המיקרים אין נזק, בטח שלא קבוע. אני ממליץ לחזור לרופא אאג לבדיקה.

23/06/2021 | 18:26 | מאת: מיטל

דוקטור שלוםחזרתי לרופא (לא הרופא שביצא את השחרור פקק) והרופא אמר שבכלל לא היה צורך בשטיפה של האוזן ואין עדות לפקק. הסחרחורות התמעטו אך אני עדיין לא בטוב. רציתי לדעת דוקאור אם מבצעים פעולה באוזן שבכלל לא היה צריך לבצע אותה, זה גורם נזק ??

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)