סימפטומים של בעיות אוזן פנימית ואין אבחנה

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

12/06/2021 | 12:32 | מאת: רוזה

שלום, כבר 11 שנה מתלוננת ממגוון רחב של תלונות על אי יציבות, ורטיגו וכו ללא אבחנה. מה לא נעשה : vng eng מבחן יציבות vhit בדיקות שמיעה בדיקות בירא , פעמיים במרפאות סחרחורת אחת של בית חולים השרון שניה בית חולים מאיר, פיזיותרפיה ויסטבולרית, מודאל. פעמיים mri ראש, פעמיים סי טי ראש. הכל תקין. בדיקת vng שעשיתי לפני שמונה שנים הראתה חולשה ויסטבולרית של 68 % . בדיקת eng שעשיתי לפני שנתיים יצאה תקינה לחלוטין. מהההההה יכול להיות ??? מציינת שזה רק מחמיר. בדיקות אקו עשיתי, בלוטה תקינה, הימוגלובין תקין. ויומין די מחסור רציני. מה יכולה להיות מסתתר מאחורי תופעות ויסטבולריות חוץ מאוזן פנימית????

שלום רוזה. יתכן וקיימת ירידה בתיפקוד איבר שיווי המשקל שלא נמדדה ע"י בדיקת ה-ENG מלפני שנתיים. יש כיום בדיקות נוספות (VHIT, VEMP) שיכולות לסייע בהערכה.

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)