תחושה אפיזודית כאילו הראש "משייט" בישיבה

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

08/06/2021 | 14:19 | מאת: יואל

מזה כשלושה שבועות שאני מרגיש בזמן ישיבה בעיקר כאילו הראש "משייט" זה יכול להמשך שניות או דקות, וזה בא והולך, ימים שיש וימים שאין את השיוט המדובר. זה לא משפיע על התפקוד שלי בעבודה (עבודה מול מחשב בישיבה) או בבית, אבל מטריד אותי מאין זה הופיע פתאום התחושה הזאת. רציתי לדעת האם יש משמעות (מרגיעה) לכך שזה מופיע בעיקר בעיקר בישיבה ואין בעיות של יציבות בתנועה , אני הולך רגיל. והאם זה נחשב בכלל "סחרחורת".

הדרך הטובה ביותר לענות על שאלתך הראשונה היא להגיע לבדיקה אצל רופא - הייתי מתחיל אצל רופא המשפחה. סחרחורת היא מילה המשמשת בשפה העברית למגוון תחושות. אחת מהן היא למשל אשלייה של תנועה של העולם שמסביב, והיא מכונה בעגה המיקצועית ורטיגו. מה שאתה מתאר לא נשמע כמו ורטיגו.

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)