דיזינס - תחושה אי יציבות קלה בעיקר בישיבה

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

02/06/2021 | 17:13 | מאת: אביבה

שלום, בת 53 בפרה-מנופאוזה. בחודש האחרון יש לי תופעה של דיזינס: תחושה קלה של שיוט/ חוסר יציבות. מציינת שאין בעיה בהליכה או בשכיבה. כשאני הולכת אין את התופעה. התופעה קיימת בעיקר כשאני מול המחשב בעבודה, אם כי עחוחה להופיע גם כשאינני בעבודה מול המחשב, אבל בעיקר כשיושבת, ואז אני מורידה את המשקפיים וטוב לי יותר. מציינת גם שהתופעה היא לסירוגין יכול להיות 3 פעמים בשבוע ויכול להיות שבוע בלי התופעה. אימי נפטרה לפני חודש וחצי אך חא יודעת אם קשור לכך. כי זה יכול לקרות גם ברגעים שאיני עצובה. ממה זה נובע והאם מסוכן?

02/06/2021 | 17:25 | מאת: תוספת חשובה לשאלה מאת אביבה

שכחתי לציין שבחודשים האחרונים אני מרגישה מעט כאב בחוליות הצוואר ) עבר בינתיים. אין בעיות בתנועת הצוואר ימינה ושמאלה, אך כשאני מפנה את הראש ימינה או שמאלה אני שומעת מעין קולות קלים של הזזה כשמזיזה את הצוואר

התלונות שלך יכולות לנבוע ממספר גורמים: הפרעה במיקוד הראייה, הפרעה בעמוד השדרה הצווארי, ירידה בתיפקוד איבר שיווי המשקל ועוד. מכיון שהערכה מלאה כוללת גם בדיקה גופנית, אני מציע לגשת למרפאת סחרחורת כדי להתקדם בבירור. בריאות שלמה.

15/01/2024 | 18:06 | מאת: הודיה

שלום ד״ר, כל רופא שהייתי אצלו עד כה, לא ביצע בדיקות גופניות מעמיקות או הפנה אותי לבדיקות מעמיקות מספיק על מנת שיוכלו לאבחן את הבעיה. אצלי לדוגמא, אני ביצעתי תנועה לא נכונה שגרמה למתיחה לא טובה באזור שיכמה עמוד השדרה וצוואר שמאל, נתפס לי כל האזור יומיים אחרי ואז החלו הסחרחורות שמלוות אותי שלושה שבועות כרגע. הייתי אצל פיזיותרפיסטים מכל הסוגים , אחד שטיפל בי פיזית, אחר שנתן לי תרגילים לעיניים והשלישית שמטפלת בשיטת פאשיה … עד כה ללא שיפור משמעותי הייתי אצל אף אוזן גרון שגם נתן לי בדיקת eng אך כל התורים רחוקים וגם הרבה שדיברו איתי הסבירו כי בעיה וסטיבולרית היא ברמה של הקאות וכאבי ראש שאני לא שם.. לי יש תחושת שיוט מעצבנת מאוד, בייחוד אם אני סטטית ישיבה/ עמידה בזמני צהריים יש לי גם את השיוט בהליכה (בבוקר זה יותר רגוע וגם בערב) סיטי עמוד שדרה צווארי תקין , פשוט מותשת… הייתי אישה שמתאמנת כמעט כל יום ואני ממש גמורה … אני באמת מרגישה שחרב עליי עולמי ושזה לא יעבור לי אף פעם אין לי אפילו נקודת אור חיובית

15/01/2024 | 18:08 | מאת: הודיה

סליחה פרופ׳ ולא ד״ר

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)