רעש ותחושה של מעבר במנהרה/ נחיתה

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

22/05/2021 | 02:10 | מאת: טל

שלום רב, מזה מספר חודשים שאני סובלת מרעש באוזניים שבא והולך. הרעש עצמו דומה למעבר במנהרה ומלווה בתחושה של מעין לחץ/ ואקום בדומה לתחושה בטיסה בזמן הנחיתה. זה מופיע יותר בשעות הערב והלילה. בנוסף ואני לא יודעת אם יש קשר בין הדברים, לחיצה חזקה מאחורי התנוך מכאיבה לי מאד וכשאני פותחת וסוגרת את הפה אני שומעת ומרגישה חיכוך ליד האוזניים כנראה ממפרק הלסת. יש טיפול לתופעות הנ"ל?

כדי לטפל צריך לברר מה מקור התסמינים. יתכן והם נובעים למשל מהפרעה בתיפקוד מפרק הלסת, או מהפרעה בתיפקוד ה-Eustachian Tube המחברת בין האוזן לבין האף. בשני המיקרים יש טיפולים. גשי לרופא אאג כדי לאבחן ולטפל.

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)