ורטיגו ומערכת העיכול

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

07/05/2021 | 19:35 | מאת: דנה

היי,? רציתי לדעת האם יש קשר בין סחרחורות כרוניות לבין חיידק וקיבהאו בעיות במערכת העיכול? נשללו בעיות בצוואר, נוירולוגיות ואף אוזן גרון.

אין קשר בין ורטיגו לבין הנ"ל. יש אנשים שחווים סחרחורת (לא סיבובית) לאחר ארוחה בשל ירידה בלחץ הדם, למשל.

09/05/2021 | 00:28 | מאת: דנה

אני מרגישה סחרחורות שיוט . קשהלי לעמוד מרגישה כמו במעלית.. קשה לי לשבת מרגישה כמו על אונייהשטה .. קשה לי לשכב על הצדדים ועל הגב מרגיש שאני נופלת. כל המומחים לסחרחורות שללו בעיות ואני כבר לא יודעת מה לעשות .

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)