סחרחורות בשכיבה על הגב

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

07/05/2021 | 00:57 | מאת: אגם

כשאני שוכבת על הגב ללא תזוזה עם 2 כריות תמיכה לצוואר יש לי סחרחורות שיוט וכשאני עוצמת עיניים זה מתחזק לי מרגישה שאני נופלת. הייתי אצל נוירולוגית ועשיתי mri למוח והכל תקין. הייתי אצל אף אוזן גרון של"ח אותי לבדיקת שמיעה, vhit יצא תקין. שלחו אותי למרפאת סחרחורות שללו דברים ולא עזרו לי. האם זה בעיה בעיניים? איזה בדיקה אני צריכה לעשות? מאד קשה לי לישון.. הרגשה נוראית.

לפי תאורך ככל הנראה לא מדובר בהפרעה בעיניים. לא ניתן להמליץ על בדיקות נוספות בלי לבדוק אותך קודם כל. אם נבדקת במירפאת סחרחורת ניתן לחזור אליהם כדי להתייץץ שוב או לפנות אלינו לייעוץ נוסף.

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)