סחרחורות, אי שיווי משקל וכאבי ראש

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

05/05/2021 | 14:52 | מאת: שיר מ.

שלום ד"ר אני שיר בת 32 ואני מורה לחינוך גופני. בשנתיים וחצי האחרונות אני סובלת מסחרחורות. זה הגיע בפתאומיות באמצע הלילה מתוך שינה הייתה לי סחרחורות נוראית הרגשתי שכל העולם מסתובב ואין לי שליטה , היה לי רצון חזק להקיא בחילות שמעולם לא חוויתי ובנוסף רעידות שעברו רק אחרי שעה בערך. מאז אני סובלת מהתקפי סחרחורות שמשביתות אותי לשבועיים ואז נרגע וחוזר שוב. בזמן נסיעה ברכב נורא קשה לי יש לי לחץ חזק בראש וסחרחורות. בזמן שאני שוכבת במיטה גם ללא תזוזה יש לי סחרחורות מרגישה שכל מה שיש מסביבי זז לאט..ועל הצדדים לא יכולה לישון בכלל. זה מצב שהשבית אותי לחלוטין .. אני לא יכולה ללמד ולעסוק במה שאני הכי אוהבת. קשה לי ללכת ללא תמיכה וקשה לי לימודי מרגישה שמגנט מושך אותי . הייתי בבירורים אצל מלא רופאים אף אוזן גרון,? אוטונוירולוגיה, נורולוגים ועוד.. עשיתי בדיקות לשיווי משקל , צילום לראש , בדיקות לצוואר ולאוזניים והכל יצא תקין. ניסו לתת לי טיפולים עם כדורים לא עזר . פיזיותרפיה וסטיבולרית גם לא עזרה. אולי תוכל לעזור לי ולומר לי האם יכולה להיות בעיה שלא ההרגשה שלי ממקור אחר בגוף? יכול להיות שאני לא בכיוון הנכון? כי אם שללו בעיה בראש,צוואר ואוזניים.. מהעוד יכול להיות? אשמח אם תוכל לעזור לי.

תחושת סחרחורת יכולה לנבוע מהפרעה נוירולוגית, מחלות אוזניים, עיניים ועוד מצבים רפואיים אחרים. את כמובן מומנת ליעוץ במירפאה.

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)