סחרחורות בזמן שכיבה ובנסיעה

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

04/05/2021 | 21:30 | מאת: כרמית

כבר שנה שאהי סובלת מסחרחורות במהלך נסיעה אפילו קצרה וגם בשכיבה. כשאני באוטו יש לי סחרחורות חזקה כאילו נוזל זז בראש. בשכיבה במיטה אני לא יכולה לשכב ללא תמיכה עם 2 כריות כי יש לי סחרחורות שיוט חזקות. עשו לי מלא בדיקות דם, צילום לראש בדיקת שמיעה צילום לצוואר והכל יצא תקין. מרפאת סחרחורות נתנו לי כדור מודאל לא עזר. מה זה יכול להיות? ומהאפשר לעשות??

התלונות יכולות להתאים למחלת נסיעה ואולי גם ל-BPPV ("קריסטלים" באוזניים). אם נבדקת במירפאת סחרחורת אני בטוח שביצעו בירור מתאים. את מוזמנת כמובן לייעוץ נוסף אצלנו.

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)