ליקוי בראייה אחרי נסיעה

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

01/05/2021 | 17:00 | מאת: רחל

שלום עקב הרבה מקרי ורטיגו חוזרים אובחנתי לפני שמונה שנים עם חולשה ויסטבולרית ע״י ENG אחרי חמששנים חזרתי על הבדיקה כי המצב החמיר ולהפתעתנו הבדיקה יצאה תקינה ללא סימן של חולשה למרות שהרגשתי יותר גרוע. הוספתי בדיקת Vhit שיצאה גם תקינה. לאחרונה כשאני נוסעת ועוצרת ברמזור אם אני מסתכלת על הכביש( אספלת) אני מרגישה כמו סרט נע שהולכים עליו בשדה תעופה בכיוון הפו ך לנסיעה. האם תןפע. כזו מוכרת לאנשים עם בעיות באוזן פנימית ?? למרות שהבדיקןת מראות שאין

יש אנשים המתארים תחושה של תנועה של חפצים נייחים סביבם, לפעמים לאחר נסיעה. אין בהכרח קשר בין כך לבין הפרעה באוזן הפנימית.

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)