בדיקות..............

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

03/04/2021 | 14:53 | מאת: סמי

שלום דר אשמח לדעת מה ההבדל בן מבחן קלורי ל vhit האם הבדיקות בודקים דברים שונים ומה בדיקה טובה יותר מבין השתיים או שאין קשר ומי מבצע בדיקות אלו רופא או טכנאי תודה

מבחן קלורי הוא חלק מבדיקה הנקראת ENG. בדיקה זו וגם VHIT מעריכה את תיפקוד איבר שיווי המשקל באוזן, וספציפית את תיפקוד התעלות החצי קשתיות. הבדיקות שונות בין היתר בכך שהן בודקות טווחי תיפקוד שונים של התעלות. אנחנו בוחרים בבדיקה המתאימה לפי המקרה, ואין בדיקה טובה יותר. היא מבוצעת לרוב ע"י טכנאים.ות או קלינאי.ות תקשורת.

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)