הקשר בין שיניי בינה כלואות לטינטון

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

01/04/2021 | 07:02 | מאת: יעל

שלום אני בת 40 יש לי 2 שיניי בינה כלואות בצד שמאל לפני שנתיים התחיל לי טינטון באוזן שמאל שבה והולך רציתי לדעת האם יש קשר בין שיני הבינה כלואות לבין טינטון? ומהם הגורמים שגורמים לטינטון? והאם יש דרך למנוע זאת? תודה רבה.

שיני הבינה הכלואות לא גורמות לטינטון. לרוב טינטון נגרם בשל ירידה בשמיעה, אך יתכנו גורמים אחרים: מחלות אוזניים, מוח ועוד. אין פתרון מוחלט לטינטון. תיקון הבעייה שגרמה לטינטון להופיע, יכולה לשפר את איכות החיים.

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)