פיצפוצים/ בועות באוזניים

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

24/03/2021 | 14:26 | מאת: רעות

שלום דר קיבלתי תשובה בעקב על תופעה לאחר ניתוח בלון- בועות/רעשי פיצפוץ באוזניים ערב טוב.קרוב לוודאי שמקור הצלילים בתעלה שטופלה בניתוח. יש מטופלים שמדווחים על כך לאחר הניתוח ואין בכך כל סכנה. אני מציע לגשת בחזרה אל הרופא שניתח כדי להיבדק. נבדקתי ונראה שהכל תקין הדאלה מדוע יש לי את הקולות האלו ? האם זה לחץ באוזניים ? למרות שאני תא מרגישה שהאוזן סתומה אני מרגישה ששומעת מעולה מדוע יש את הקולוץ אז?

שלום רעות, לא ניתן לענות על שאלות שכאלה, בלי לבדוק אותך. אם את רוצה את מוזמנת לקבוע תור למירפאות שלנו באיכילוב כדי שנוכל להתרשם ממצב האוזניים שלך.

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)