איבוד שמיעה חצי ראש לאורך שניות

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

13/03/2021 | 14:25 | מאת: יהודית

שלום, קורה לפעמים שחצי ראש כאילו דומם ( אפשר לתאר את ההרגשה כאילו חצי ראש התמלא משהו , ושומעת שקט, ההרגשה היא בראש יותר מהאוזן) , זה קורה לשניות בודדות, לפעמים זה מלווה בטינטון חזק ולפעמים לא. בזמן הזה אני נוגעת באוזן שלי ועושה מין מסאז כדי שהתחושה תעבור. לפעמים זה קורה צד ימין לפעמים שמאל. בדיקות שמיעה תקינות. יש לי דלקת במפרקי הלסת וגם הרבה פעמים צואר תפוס.

תופעה זו של טינוטן מלווה באטימות באחת מהאוזניים למשך כמה שניות נפוצה ולרוב חסרת משמעות. אם נבדקת ע"י רופא אאג אין צורך בבירור נוסף ברוב המקרים.

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)