שכיבה ממושכת ונשירת קריסטלים

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

05/03/2021 | 08:21 | מאת: יונית

שלום, האם שכיבה ממושכת על כריות גבוהות יכולה לגרום לנשירת קריסטלים כשעוברים לשכיבה ישרה אחרי תקןפה ארוכה? אחרי אירוע של נשירת קריסטלים לפני שש שנים התרגלתי לישון בצורת זווית ולא ישר, הדבר גרם לי לבעיות בגב ובצוואר, אני מנסה לחזור לישון ישר רגיל ומתקשה מאוד מרגישה שיש לי התקף סחרחורת. האם חולים בבעיות ויסטבולריות שונות גם הם מתקשים לישון ישר, לא כולל תקופת ההתקף עצמו? תודה

ההמלצה היא לעבור לשכיבה רגילה יום או יומיים לאחר הטיפול. אם את עדיין ישנה עם הגבהה אני מציע לפנות לרופא אאג כדי לבדוק אם אין עדיין "קריסטלים" שלא חזרו למקומם או שהאירועים לא נשנו. לפעמים ההרגל או החשש מאירועים חוזרים גורמים להמנעות משכיבה פרקדן.

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)