סחרחורות חוזרות כמעט כל חודש

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

28/02/2021 | 00:13 | מאת: מיכאלה

בת 51 במשך השנים סובלת מסחרחורות פעם ב5 שנים לזמן קצר. בשנתיים האחרונות סובלת מסחרור שקורה בשינוי תנוחה במיטה לא יכולה לישון על צד שמאל כל החדר מסתובב. זה קורה בתדירות גבוהה כמעט כל חודש עשיתי סיטי מח עמוד שדרה ודופלר צווארי הכל תקין סובלת גם מכאבי צוואר הדבר משבש את חיי עשיתי טיפול אחד להחזרת קריסטלים ולקחת בטיסטין בזמן התקף כזה הטיפול לא עזר והבטיסטן משפיע רק אחרי שבוע בערך. האם יש כדור שיכול לעזור מהר יותר ואיזה טיפול מומלץ מלבד כדורים. האם לאור התאור שלי זה כתוצאה מתזוזת קריסטלים.

מיכאלה שלום, התיאור מתאים ל-BPPV ("קריסטלים"). הטיפול המומלץ הוא פיזיותרפיה ולא כדורים.

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)