טינטון וסחרחורת וכאב ראש

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

22/02/2021 | 14:10 | מאת: אורי

שלום בן 46, בריא בד"כ. סובל מזה חודשיים מסחרחורת וכאבי ראש באזור העיניים- בבדיקת סי טי ראש יצא תקינה ללא ממצאים, ובבדיקה אצל רופא א.א.ג יצא הכל תקין, אולם לפני כמה ימים התחלתי להרגיש טינטון באוזניים, בבוקר ובערב שאני מנסה לישון או שאני קם משינה (וששקט מסביבי) אני שומע טינטון דפיקות הלב שלי, ובהמשך היום בעבודה- אני שומע יותר טינטון כמו זמזום קל לאורך היום.וכמו כן מרגיש שיש לי רגישות יתר לצעקות מסביבי. רציתי בבקשה לשאול ולדעת האם יש קשר בים טינטון לבין סחרחורת וכאב ראש (למרות שהסחרחורת התחילה בהרבה קודם ), ואיזו בדיקות עליי לבצע ע"מ לדעת מה מקור הטינטון ואיך לטפל?? ותודה מראש

יש מקרים בהם יש קשר בין הדברים. בגלל הפרש הזמנים יכול להיות שאכן אין קשר. אני מציע לגשת לבדיקת רופא אאג.

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)