התקפי סחרחורות שנתיים וחצי

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

11/02/2021 | 11:40 | מאת: טל

עשיתי מלא בדיקות כמו (mri מוח, בדיקת שמיעה, דופלר לצוואר, vhit,vemp )- הכל יצא תקין. עשיתי פיזיותרפיה וסטיבולרית 5 טיפולים הפסקתי , לא עזר, הלכתי לפיזיותרפיסט אחר עשיתי אצלו גם 5 טיפולים ולא עזר. הלכתי לכיוון הכדורים מלא סוגים מודל,בטסטים,אלטרול ועוד.. לא עזרו. כשאני יושבת מרגישה שמשהו מושך אותי אחורה והראש זז, כשאני עומדת מרגישה שהריצפה זז כמו רעידת אדמה , כשאני ישנה ועוצמת עיניים מרגישה שאני נופלת. אני מקבלת התקפים חזקים ביום לפחות פעמיים שלושה שמשביתים אותי וגורמים גם לכאבי ראש חדים וחזקים. הלכתי למרפאת סחרחורות שרק הפנו לפיזיותרפיה.. אני בת 32 , השאלה האם במצב כזה חיסון לקורונה , התופעות לוואי שלא לא יחמירו את המצב? שמעתי עדויות מאנשים שלא הייתה להם סחרחורות לפני החיסון ועכשיו יש להם וגם נכאלה שהייתה להם סחרחורות כרוניות וזה החמיר את המצב. אני מאד מתלבטת וחוששת כי אני מושבתת מבחינת הסחרחורות שלא עוברות ומפחדת שהמצב יחמיר.

אין מניעה להתחסן בשל סחרחורת.

11/02/2021 | 21:02 | מאת: טל

בתופעות לוואי של החיסון לקורונה יש סחרחורות.. זה לא ישפיע או יחמיר את הסחרחורות שלי?

הסחרחורת המתוארת בתופעות הלוואי של החיסון היא מסוג דיזינס (לא ורטיגו), שבדרך כלל אינה קשורה לאוזן הפנימית.

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)