תרופה מודאל ושיקום ויסטבולרי

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

09/02/2021 | 22:26 | מאת: יהודית

שלום, אני בתהליך שיקום ויסטבולרי, האם נטילת מודאל 50 מג תפריע לשיקום? והאם מנגנון התרופה משפיע ישירות על המערכת הויסטבולרית? אותה שאלה לגבי ציפרלקס? תודה

עקרונית ההעדפה היא ששיקום וסטיבולרי יתבצע ללא נטילה של תרופות שיכולות להשפיע על מערכת שיווי המשקל, אך אם יש קושי בתיפקוד ללא התרופות - צריך להתייעץ עם הרופא המטפל ועם הפיזיותרפיסט המטפל. מודאל וציפרלקס יכולים להשפיע על היציבה, ועל תחושת שיווי המשקל.

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)