סימפטומים של לא קלאסיים bbpv

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

18/01/2021 | 07:55 | מאת: אילנית

שלום, אני כבר יותר משבועיים לא יכולה להתהפך במיטה לשני הצדדים , מופיע לי ורטיגו של כמה שניות ממש, ההרגשה היא איומה, גם לא נוח לי להסתכל למטה. הייתי אצל שני פיזיוצרפיסטים, שוללים bbpv. אצל אחד מהם עברתי בדיקות ממש מקיפות, יש לו מעבדה עם vhit, ביצעתי את הבדיקה ןהכל תקין חוץ מגרף אחד שהיה הבדל בין תנועות עיניים ותנועות ראש, אבל זה לא פגיעה למורה ואפילו לא חולשת מבוך לפי טענת הפיזיותרפיסט. בינתיים עשה לי שחרור באזור הצוואר והגב, הכל אצלי תפוס, אחרי השחרור יומיים הרגשתי נפלא , אבל זה שוב חזר אפילו יותר חזק. בדיקת eng עשיתי לפני שנתיים ותקינה, בדיקת שמיעה לפני חודשיים תקינה. מה שחסר לי זה בדיקות מעבדה מקיפות כי אני שבעה חודישם אחרי לידה בקיסרי , ןידוע לי שההומוגלובין שלי נמוך ודיממתי אז בניתוח יותר מהצפוי . אני בסטרססס מהמצב וממצבים אחרים בבית, זה נפל לי בתקופה הכי לחוצה.

בוקר טוב אילנית, אם אכן נשלל BPPV צריך לשלול גורמים אחרים לתחושות שלך (אנמיה למשל). את מוזמנת כמובן להיבדק במירפאה שלנו באיכילוב ליעוץ נוסף.

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)