רטרקציה ותת לחץ באוזן

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

13/01/2021 | 19:52 | מאת: הדר

אני סובלת מרטרקציה של עור התוף, ומתת לחץ באוזניים כבר כמה שנים, כתוצאה מזה גם מטנטון וסחרחורת. עשיתי בדיקת שמיעה והיא מצוינת. CT לתעלות השמע- תקין. ועכשיו בבדיקת טמפנומטריה התגלה שעור התוף משוחרר ובבדיקת ETF שאין איוורור תקין בתעלות השמע. שאלתי היא על איזה טיפול או ניתוח היית ממליץ לכזה מצב?

לא ניתן להמליץ על טיפול בלי לבדוק אותך. במקרה של הפרעה בתפקוד ה-Eustachian Tube אפשר לשקול הנחת צינורית איוורור, או צינתור של התעלה ע"י בלון. את מוזמנת ליעוץ במירפאה שלנו באיכילוב.

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)