החלמה אחרי ניתוח טימפנופלסטיקה

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

12/01/2021 | 18:28 | מאת: Chaya

שלום רב.אני בת 32 כשבוע לאחר ניתוח טימפנופלסטיקה ותיקון עצמות שמע.זה ניתוח פעם שנייה לאחר שאת הראשון עברתי לפני 13 שנה בהצלחה וכעת נאלצתי לחזור שוב על הניתוח בשל נקב שנגרם מהזרקות סטוראידים לאוזן עקב ירידת פתאומית בשמיעה וטינטון שעדין קיים.אני עם ירידה עצבית חמורה וירידה הולכתית בינונית שבגללה עברתי את הניתוח שוב.בשלושה ימים הראשונים אחרי הניתוח חוויתי סחרחורות ולא יכולתי לקום מהמיטה.אני שבוע אחרי ועדין יש תחושת שיוט וסחרחןרןת מידי פעם עם חןסר שיווי משקל.ממה שנאמר לי כי כל מה שאני מרגישה נחשב תקין לזמן שעבר מאז הניתוח. אני לא מסוגלת לחזןר לעבודה מאד חוששת שלא יצליח לעבןד הרבה זמן מול מחשב וגם לנהוג.בניתוח הראשון לא חוויתי שום דבר מהתסמינים האלו וההחלמה היתה מהירה .אני קצת חוששת שהסחרחורות לא יעברו ולא יצליח לחזור לשגרה. רציתי לדעת כמה זמן נחשב סביר לסחרחורןת וחןסר שיווי משקל בעקבות הניתוח?והאם אני צריכה לחשוש שזה ישאר איתי לתקופה ארוכה??כמו כן האם יש טיפול או תרופות כדי להקל על התופעות במידה וזה לא יעבור???

חיה שלום, סחרחורת אכן יכולה להופיע לאחר הניתוח, ופרק הזמן הזה סביר. היא בדרך כלל חולפת. צריך לבדוק ולברר מה מקור התחושה ורק אז אפשר יהיה לתת לך תשובות מדוייקות יותר.

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)