אמינות בדיקת vhit לעומת eng

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

10/01/2021 | 21:14 | מאת: אילנית

שלום האם זה נכון שבדיקת vhit יותר אמינה ומקיפה כי היא בודקת את שש התעלות ובעומס רב יותר מבדיקת eng. האם ניתן להעריך עצב שיווי המשקל בבדיקת vhit? תודה

בדיקת VHIT אינה אמינה יותר או מקיפה יותר מבדיקת ENG. היא לא מחליפה את בדיקת ה-ENG. כל אחת מהן בודקת מרכיבים שונים בתיפקוד איברי שיווי המשקל ותנועות העיניים. בדיקת VHIT בודקת את תיפקוד התעלות החצי קשתיות ולא את העצב. אפשר לפעמים להקיש מתוצאותיה על תיפקוד העצב.

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)