סימפטומים לא קלאסיים של bppv

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

08/01/2021 | 08:00 | מאת: אילנית

היי, איך אתה מסביר ורטיגו שנמשך לשניות בהיפוך צדדים וקימה מהמיטה. פיזיותרפיסט וא״אג שוללים קריסטלים, למרות שבזמן האבחון הקליני של קריסטלים אני לא חשה את אותם סימפטומים אבל עדיין הרגשה לא נעימה. כולם אומרים לי שזו לא תמונה קלאסית לקריסטלים. מה אפשר לגרום לזה??? אולי אף אחד לא חושב מחוץ לקופסא

אילנית שלום, לסימפטומים שלך יכולים להיות כמה הסברים: מצב לאחר BPPV עם תחושת סחרחורת שאריתית, חולשת מבוך, הפרעה אחרת ממקור מרכזי ועוד. את מוזמנת להגיע לבדיקה במירפאה שלנו כדי להעריך מה עוד אפשר לברר ולעשות.

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)