פיזיותרפיה וסטיבולרית

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

06/01/2021 | 22:45 | מאת: יוסי לוי

דוקטור שלום הייתי היום אצל רופא אף אוזן גרון עקב סחרחורות כאבי ראש וחוסר מיקוד בפוקוס ראייה כבר הרבה זמן הוא הפנה אותי לבדיקת eng ובמקביל לפיזיותרפיה וסטיבולרית התור לבדיקת eng הוא רק לעוד חודשיים אבל הפיזיותרפיה כבר שבוע הבא רציתי לשאול אם כדאי לעשות פיזיותרפיה עוד לפני שיש אבחנה כלשהי? הפיזיותרפיה יכולה להזיק יותר? אודה על תשובתך

פיזיותרפיה לא יכולה להזיק. לעיתים, דווקא בגלל שמתרגלים חשים אי נוחות אך היא זמנית.

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)