סחרחורת בנהיגה ובהליכה

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

01/12/2020 | 11:54 | מאת: אסתי

שלום רב, מזה כשבעיים סובלת מסחרחורת בהליכה או בנסיעה/נהיגה. גם ככה היו לי בחילות בנסיעות אבל רק אם הייתי יושבת מאחורה. נבדקתי על ידי רופא העיניים וזזה לא קשור לראיה, רופאת המשפחה הפנתה אותי לנוירולוג. האם זו בעיה רפואית או אולי יש קשר לאנטיביוטיקה שאני נוטלת ? לקחתי פלג'יל וכעת אני עברתי לאוגמנטין ועדיין הסחרחורות ממשיכות. מה נדרש לבדוק וכיצד מתגברים עליהם?

אנטיביוטיקה מהסוג שאת לוקחת לא גורמת לסחרחורת. אני לא יודע מדוע את נוטלת אותה - אבל יכול להיות שעצם המחלה גורמת לסחרחורת. מומלץ להגיע לבדיקת רופא אאג והוא יחליט אילו בדיקות נוספות נדרשות.

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)