תחושה של אטימות באוזן

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

08/11/2020 | 10:00 | מאת: דודי

היי, לפני שבוע וחצי השתתפתי במטווח ירי,בזמן המטווח נפל לי אטם אוזן ימין ויצא לי לירות בלי אטמים. עשיתי בדיקת שמיעה 3 יום לאחר המקרה ויצא ירידה בתדרים גבוהים ראה קובץ מצורף.חזרתי לרופא והוא אמר לי שזה יעבור לבד.ושזה תהליך והאטימות תעבור.כרגע מטופל בכדורים אסטרואידים.יש לציין שיש לי תחושה של אטימות באוזן ימין ואני שומע צרוד,לא נקי.שמלווה עם טנטון. אשמח להתייעצות נוספת מצידך.

ירידה בשמיעה וטינטון בעקבות חשיפה לרעש יכולים להשתפר עם הזמן, אך לא בכל מקרה. אני ממליץ להשלים את הטיפול ולהיות במעקב של רופא אאג, מעקב שמיעה.

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)