רעשים באוזניים מזה יכול להיות

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

02/11/2020 | 13:29 | מאת: רעות

שלום דר' תקופה שיש לי רעשים באוזנים כמו משהו קופת באוזן מרגיש לא ממש פנימי אולי כמו קליק או בועה ? ללא קשר לתזוזת הלסת.בא והולך אם אשים צמר גפן באוזן לא ארגיש את זה מזה יכול להיות?

רעשים דוגמת אלו שאתה מתאר יכולים לנבוע משעווה באוזן החיצונית, שריר שנע באוזן הפנימית, מהפרעה בתיפקוד התעלה המחברת בין האוזן לבין האף, או מהפרעה במיפרק הלסת. גש לרופא אאג כדי להיבדק.

02/11/2020 | 15:24 | מאת: רעות

בדיקת אאג תקינה כולל טמםנומטריה איך אפשר לדעת אם זה שריר באוזן?

לא תמיד אפשר לדעת בוודאות. לרוב ע"י שלילה של גורמים אחרים.

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)