וורטיגו מזה שנה וחצי

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

19/01/2019 | 20:56 | מאת: דורון

לאחרונה לאחר שנה וחצי של טיפולי פיזוטרפיה לאוזן שהחזיקו שבועות בודדים התברר כי אני נתקפתי בחידק q fiver שהתפרץ אם חום והתקף לב והיו סימנים למחלה מזה כשנה ללא איבחון טיפול אנטיביוטי רחב לפני צינטור בבית חולים שחרר אותי לחודשיים מהוורטיגו כרגע חזר וורטיגו אחורי בדיקות שמיעה תקינות mri מוח תקין כנל ct מערות האף כרגע מטופל באנטיביוטיקה נגד החידק המחלה במצב פאזה שניה האם זאת יכולה להיות הסיבה לוורטיגו במשך התקופה הארוכה והאם המצאות החידק יכולה להיות הסיבה לחזרתו

לקריאה נוספת והעמקה

מחלה זו יכולה בין השאר לגרום לסחרחורת .פרטים מדויקים יותר ניתן לקבל מרופא פנימי המומחה למחלות זיהומיות . בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)