חומר הניגוד של הMRI (גדוליניום)

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

31/12/2018 | 00:22 | מאת: שלי

בעוד יומיים אני אמורה לעשות mri למוח עקב סחרחורות וכאבי ראש שלא מרפים. אני קצת חוששת מהזריקה, האם יש תופעות לוואי? האם החומר נשאר בגוף? ואם כן לכמה זמן? מה מרגישים בגוף בזמן שהחומר עובד? איזה תופעות לוואי עלולות להיות ? אני בת 30 ואין לי רגישות לתרופות בדרכ אך עדיין מפחדת.

12/01/2019 | 10:27 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

מצטער שהתשובה באיחור. אם תפקודי הכליות תקין , גדולינים -לא אמור לגרום נזק וגם אין תופעות לוואי כמו של היוד בבדיקת הCT. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)