ורטיגו שלא עובר מה לעשות?

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

12/12/2018 | 13:32 | מאת: ענת

אני כבר חודשיים ויותר סובלת מסחרחורות מלוות בבחילות וכאבי ראש. הייתי אצל אף אוזן גרון שלח אותי לפיזיוטרפיה וסטיבולרית אני עשיתי כבר 5-6 לפחות ולאמרגישה שעוזר או משפר . האם יכול להיות שזה משהו אחר ולא ורטיגו? מה לעשות? לא יכולה לעצוד ללכת יציב כל השגרת חיים השתנתה לי. נ.ב-בת 29 בריאה בדר-כלל.

21/12/2018 | 13:40 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

האם עברת ברור מעבר לבדיקה פיזיקלית . מה הייתה אבחנת הרופא למקור הסחרחורת לפני ששלח לטיפול . כדאי לפנות למומחה לסחרחורות אא"ג או נוירולוג. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)