ירידה בשמיעה וצלצולים

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

07/12/2018 | 22:18 | מאת: ברכה

אני סובלת מזה כמה שנים מירידה בשמיעה וצלצולים באוזן שמאל. שאלתי האם זה יכול לנבוע מתזוזה של קריסלים והאים יש טיפול שיכול לסייע . לציין שלפני כשנתים הייתי אצל רופא בבית חולים שאמר שתנועות מסוימות באזור הראש עשויות להחזיר את הקריסטלים למקום. האם יש אפשרות ואך עושים זאת?

21/12/2018 | 13:16 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום רב ירידה בשמיעה וצלצולים באוזן אחת אין להם כל קשר ל"קריסטלים". יש לפנות לברורים נוספים כגון הדמיה לברר מקור התלונות והממצאים . בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)