תזוזה של קריסטלים וכתוצאה מכך סחרחורת חזקה

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

15/11/2018 | 11:13 | מאת: יאיר

שלום דוקטור הרגשתי סחרחורת ובחילות והגעתי לבית חולים בבדיקה קיימת תמונה קלינית של bppv ברצוני לדעת אם התופעה כרונית? ואילו פעולות צריך לבצע כדי להבריא? תודה על תשובתך.

לקריאה נוספת והעמקה

שלום לך אם מדובר בBPPV. לאחר טיפול ראשוני להחזרת ה"קריסטלים " יש מקום ללמוד תרגיל על בסיס יומי של כמה דקות ( ע"ש ברנט- דארוף ) שעשוי למנוע בתקפים נוספים. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)