כאב ראש חזק סחרחורת טנטון באוזן שמאל

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

02/11/2018 | 16:14 | מאת: סמארה

שלום אני בת 27 ירדתי 35 קילו בפחות משנה בירידה מכוונת בליווי דיאטנית בחטדש האחקון אני סובלת מסחרחורת כל הזמן כאבי ראש בלתי נסבל שום משכך כאב לא עוזר בדיקות דם תקינות בדיקות נוירולוג ורופא עיניים תקינות היתיי אצל רופא א.א.ג מצאה פטריה יבשה על התוף באוזן האם זה יכול להיות סיבה לכל מה שמתרחש בראש? מאז שבקשה הרופאה לשים שמן פרפין הטנטון התגבר והלחץ באוזניים עלה במיוחד באוזן שמאל כאבים אחוריים בראש וגם מקדימה לרוב הכאבים מצד שמאל רטש אוזן צוואר אבל לפעמים גם כל הראש והאוזניים מה לעשות?

06/11/2018 | 17:49 | מאת: ד"ר בן דוד

שלום רב לאחר ירידה חדה במשקל יש לבצע בדיקות דם מפורטות כולל של הויטמינים במיוחד B12 וכן לבדוק תפקודי בלוטת התריס. חשוב בדיקה רופא פנימאי מנוסה. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)