טינטון שחזר לאחר מס' שנים

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

29/10/2018 | 13:33 | מאת: בר

שלום רב דר, בעבר סבלתי מטינטון לאחר היחשפות לרעש חזק,(עברתי בדיקת שמיעה שהייתה תקינה ) והטינטון חלף מעצמו. היום לאחר7- 6 שנים הופיע לי טנטון שוב באוזן שמאל עברתי בדיקת א.א.ג ובדיקת שמיעה הכל תקין לטענתם. MRI תקין לפני שנתיים מטופלת בדיקור סיני שאלתי: האם בגלל שזה היה בעבר וחלף מעצמו הסבירות שזה יחלוף מעצמו שוב ? זה מטריד ולא נעים ונורא מדכא האם טינטון שאין לו סיבה חולפת לבד? ללא כל טיפול? ואם כן לאחר כמה זמן היא עוברת ? יש לי את זה שלושה שבועות אשמח לדעתך המקצועית תודה

לקריאה נוספת והעמקה

שלום רב אכן העובדה שהטנטון חלף עצמונית מצביעה על סיכוי טוב יותר שהטנטון יחלוף שוב. קשה לנבא יותר מזה. כדאי לחזק סיכויים אלה חשוב להמנע ברעש חזק במיוחד בחודשים הקרובים .בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)