טנטון ורגישות לרעש חזק מזה שנתיים

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

27/10/2018 | 00:24 | מאת: קרן

יתכן שימוש לא נכון באטמי סיליקון (ממש אטמתי איתם..) או שהיה לי מים שבוע באוזן. בכל מקרה הבעיה בשתי האוזניים מתבטאת בטינטון רציף כששקט וברגישות לרעש חזק החל מרמה מסוימת. למשל קטעים רועשים בסרטים והצגות אני חייבת אטמים אחרת זה כואב. מה ההמלצות להתמודד? לא רוצה להאמין שאמנע מחתונות, בארים, מסיבות ושאר כל חיי..

לקריאה נוספת והעמקה
27/10/2018 | 00:30 | מאת: קרן

יש לציין שבדיקות שמיעה תקינות וברא תקין..

שלום רב הרגישות לרעש והטנטון רק כששקט יכולים להשתפר ע"י טיפול בטכניקת TRT הגורמת להסתגלות מערכת השמע המרכזית למצבים אלה. יחד עם זאת בחשיפה לרעש חזק יש להשתמש באטמים למנוע נזק נוסף ולתת סיכוי לשיפור המטרד. בברכה ד"ר בן דוד

ראו תשובתי הנוספת

31/10/2018 | 00:07 | מאת: קרן

אם כך, יהיה עלי להשתמש בסרטים, הצגות, חתונות וכו' באטמים.. לתמיד? עד שישתפר אם וכאשר? יש המלצות תזונתיות או דברים אחרים שאוכל לעשות? תודה.

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)