מבקש הסבר למשהו מוזר

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

24/10/2018 | 09:23 | מאת: אמנון

אני סובל 12 שנה מטינטון ברמה גבוהה וללא הפסקה אפילו לשנייה .הלילה קרה משהו מוזר קמתי באמע הלילה ופתאם היה שקט מוחלט באזניים לא האמנתי ומרובשמחה קמתי הלכתי למחשב והחלטתי לחכות.. זה לקח שעתיים ואז חזר ....מבקש הסבר לתופעה

29/10/2018 | 06:32 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום רב אכן תופעה לא שכיחה. לא נכתב אם הטנטון חד צדדי או דו צדדי. אם דו צדדי יתכן מקור מרכזי כללי כגון שינויים בלחץ דם , מערכת הורמונלית וכו' ידוע שלעתים מצבים כללים משתפרים בשינויים גופניים כמו בהשפעת הגיל והמצב ההורמונלי . לדוגמא - מיגרנות בד"כ חולפות לאחר תקופת הבלות. אם הייתה הפוגה זמנית יתכן ותהיה הפוגה קבועה בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)