אטימות, טנטונים

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

05/10/2018 | 00:58 | מאת: רענן

שלום אני גבר בן 51 לפני 3-4 ימים הייתי מצונן ובמשך יומיים היה המון נזלת וגם חום. אתמול הנזלת חלפה ונושם די טוב מהאף אתמול והיום. עם זאת, מהיום בבוקר מרגיש צפצופים באזניים, תחושת אטימות בשתי האזנים וגם כשנמצא במקום שקט שומע רעש בתדר נמוך באזניים. 1. האם חלילה מדובר בפגיעה באוזן הפנימית או במשהו שקשר לנזלת שהיתה? 2. מה אני יכול לעשות בבית כדי לפתור את הבעיה ולמנוע סיבוך ובעיה כרונית של טנטון? תודה

05/10/2018 | 15:29 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

יש להיבדק ע"י רופא אא"ג לברר אם יש הצטברות נוזלים באוזן תיכונה כחלק תופעת הנזלת . ביתר דיוק ניתן לראות זאת בבדיקת שמיעה וטימפנומטריה. ללא בדיקות אלה קשה לדעת מקור התלונה. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)