השילוב בין קרטיה לטינטון

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

17/09/2018 | 07:12 | מאת: שרה

שלום רב בעקבות צנתור עלי ליטול אספירין מדי יום. אני סובלת מטנטון זה 4.5 שנים . לדעתי הטנטון החמיר בימים האחרונים מאז נטילת התרופה. מה עלי לעשות? בברכה, שרה

20/09/2018 | 13:53 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום לך אמנם אספירין עשוי להגביר טנטון אך הדבר הפיך בד"כ. כלומר הפסקת הטנטון עם הפסקת התרופה. מעבר לכך כמויות קטנות של אספירין כמו כדור בודד של קרטיה ליום בד"כ לא אמור לגרום להחמרה אם כי ברפואה הכל יתכן. לכן כדאי להתייעץ עם קרדיולוג לגבי החלפת התרופה לדילול הדם כמו ע"י פלבקס במידה ולדעתו התרופה מתאימה. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)