תחושת חוסר יציבות/ שיוט

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

30/08/2018 | 23:51 | מאת: לין

ד"ר טליה שלום. בת 30 נשואה +3. מתנצלת מראש על אורך ההודעה .. פשוט כבר אובדת עצות.. הכל התחיל לפני 10 שנים כשטסתי לתאילנד. איך שירדנו מהמטוס הרגשתי שהכל מסתובב סביבי.. היו לי יומיים של הרגשת סחרור והקאות. ההקאות הפסיקו, אך התחושה שהכל מסתובב סביבי נמשכה , עם הפוגות מסוימות, והייתה בעיקר לאחר שעליתי במעלית/ מדרגות נעות/ שטיפת ידיים.. הרגשה שאני מתנדנדת.. לאחר חודש חזרנו לארץ, התחושה הזאת כבר פחתה.. היו חודשים ארוכים שבהם לא הרגשתי כלום.. והיו ימים שהייתי מרגישה סחרור אחרי מעליות וכו'. במשך ה10 שנים הייתה לי תקופה שהיה לי פעם אחת טנטון באוזן אחת למשך תקופה של שבועיים רצוף ועבר. בין לבין יש תקופות שבהם נורא קשה לי לשמוע רעש חזק כמו צעקה של ילד, או משהו שנפל.. פשוט הרגשתי שרעש חזק "מכאיב לי באוזן". בעקבות תסמינים אחה שהיו באים וחולפים עשו לי לפני 6 שנים בדיקות שמיעה , בדיקת eng וסי טי ראש והכל יצא תקין. אני פונה לכאן כרגע, משום שבמשך 3 חודשים אחרונים אני סובלת מתחושת חוסר יציבות.. מהרגע שקמה בבוקר עד שהולכת לישון.. אני מצליחה לתפקד כרגיל אך הדבר מאוד מאוד מקשה עליי ומציק.. אני מרגישה כל הזמן תחושה של התנדנדות.. כאילו אני הולכת ומתנדנדת למרות שבפועל אני לא.. מעין תחושת ערפול/ שיוט.. היו רגעים שממש הרגשתי שאני עומדת ליפול, יש לי רגישות באוזניים לרעש (בא והולך לא כל הזמן).. ואני מרגישה שהאוזניים מעט אטומות לי.. כאילו אני צריכה לפהק ולשחרר אותם אך זה לא עוזר.. פניתי לנוירולוג בגלל שפחדתי מתחושות אלה.. הבדיקה הנוירולוגית הייתה תקינה... והוא הפנה אותי להמשך בירור אצל אא"ג כי הוא חושד שמדובר במחלת המנייר. לאחר שקראתי קצת על המנייר, הבנתי כי היא מאופיינת בהתקפים ולכן לא הבנתי האם מנייר יכולה לתאר מצב כמו שלי? מצב שאנע מרגישה חוסר יציבות באופן רצוף במשך כבר 3 חודשים? אשמח לתגובה ולהמלצה מה אוכל לעשוצ בהמשך משום שאני כבר אובדת עצות וקשה לי לחשוב על שהתחושה הזאת תימשך לעולם.. תודה רבה

30/08/2018 | 23:53 | מאת: לין

סליחה. ד"ר יעקב בן דוד

15/11/2018 | 21:36 | מאת: לין

?

15/11/2018 | 21:37 | מאת: לין

היי ד"ר לא ענית לי

25/12/2018 | 17:58 | מאת: ספי

הי אני סובל מתחושות דומות האם קיבלת מענה או טיפול לתסמינים שלך?

03/08/2023 | 18:57 | מאת: מיכל

האם זה עבר לך?

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)