תוצאות בדיקות שמיעה וטינטון

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

20/08/2018 | 11:27 | מאת: קובי

שלום רב לפני כחודש התחלתי לחוש ברעש באוזניים טינטון ביצעתי בדיקת בabr שיצאה תקינה בדיקת השמיעה יצא תקינה למעת ירידה קלה בתדר 4k תוצאה 34 באוזן ימין אוזן ימין23 האם הירידה הקלה יכולה לגרום לטינטון? האם הטינטון יכול לחלוף לבד למרות תוצאות הבדיקות שצינתי ומה הזמן שניתן לצפות לשיפור מה ניתן לעשות על מנת לשפר את המצב?

20/08/2018 | 13:34 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום קובי הלקוי בתדרים הגבוהים מרמז על נזק לזבלול בתדרים אלה - נזק שיכול להגרם ממקורות שונים - בד"כ חשיפה לרעש חזק. נזק זה הוא גם המקור לטנטון. אין צורך בלקוי שמיעה ניכר כדי שיהיה טנטון. כדאי להמנע בעיקר מחשיפה לרעש חזק כמו רעש דיסקוטקים, עבודה בכלים רועשים כמו מקדחות וכו. תרופות מסוימות כמו וולטרן ברופן (נוגדי דלקת לא סטרואידלים ) עשויות לגרום או להחמיר טנטון. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)