שמיעת דרכי הנשימה באוזן

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

19/07/2018 | 10:30 | מאת: תמרה

יש לי תופעה מוזרה כבר שנה . פעם ביום \ יומיים לרבע שעה אני שומעת באוזן את הנשימות שלי עם סתימה חלקית , ואת הקול שלי כשאני מדברת שומעת אותו בצורה מוזרה (לא כרגיל ) אחרי כרבע שעה הכל חוזר רגיל (בדרך כלל אני מורידה את הראש למטה וזה מסתדר) מה זה יכול להיות ??

21/07/2018 | 21:57 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

התופעות מתאימות ללקוי הולכתי כלומר ירידת שמיעה ממקור אוזן תיכונה. אם הדבר לסרוגין יתכן והסיבה - הפרעה באיורור אוזן תיכונה שיכולה להגרם מסגירה של התעלה המחברת אוזן תיכונה ללוע האף . כדאי לבצע בדיקת שמיעה וטימפנומטריה ולבדוק את לוע האף.

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)